Beoordelingen van onze klanten

Renovatie voor en achtertuin in Steenbergen
Geplaatst door Willem40-45 op 14 oktober 2012

Ze hebben bij ons zowel de voor- als achtertuin gerenoveerd van begin tot einde en kan niets anders zeggen dan vakwerk. Ik wilde een exotische tuin hebben en daar hebben ze zich van te voren goed in verdiept. Grote klasse! Waarschijnlijk zijn er goedkopere maar dat maken de kwaliteit en de jongens zelf meer dan goed.  

Schutting plaatsen in Steenbergen
Geplaatst door P. van Opdorp op 14 oktober 2012

Bijzonder snel geholpen zodat ik niet met een open tuin het weekend in hoefde. Alles netjes en schoon afgewerkt. Klasse!!

Nieuwe tuinen-en vijver in Tholen
Geplaatst door v. d. Bogert op 09 oktober 2012

Geweldig bedrijf, je weet wat je wil en zo maken ze het ook! Onze voortuin, zijtuin plus achtertuin is na 7 jaar nog steeds voor ons een genot om in te zitten. En als je ze nodig hebt even een telefoontje en ze staan er gelijk. Erg lieve hartelijke mannen, en er is voor ons geen ander tuinbedrijf dan de Passiebloem! Ga zo door!

Voor en achtertuin met overkapping in Sint Annaland
Geplaatst door Kats op 05 oktober 2012

Neemt de tijd om alles door te nemen. Maakt duidelijke tekeningen en verschillende offertes. Belt ruim van tevoren voor afspraken en is niet krenterig met ekstra materiaal. Is keurig in de omgang en komt afspraken altijd na. Tussentijdse veranderingen zijn altijd mogelijk. De service is gewoon goed. De prijs is vriendelijk en de kwaliteit is hoog. Dit bedrijf is een aanrader!