Activiteiten

Ontwerp en advies

Hoveniersbedrijf de Passiebloem is een vakbekwame hovenier met een eigentijdse en eigenwijze kijk op tuinontwerp en tuinaanleg. Met onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander in staat om uw wensen te vertalen in een mooie tuin die bij ú past.

Ouderwets vakmanschap
Verrassend aan de tuinen van Hoveniersbedrijf de Passiebloem, is de uitgekiende vormgeving en de opvallende combinatie van materialen. Zo zorgt het gebruik van natuursteen en geroest ijzer voor een contrastrijk geheel met de natuurlijke kleuren van de beplanting. De afwerking verraadt een knap staaltje ouderwets vakmanschap!

Ontwerp en aanleg
Hoveniersbedrijf de Passiebloem zorgt voor uw tuin. Of het nu gaat om tuinontwerp of tuinaanleg, bij ons bent u aan het goede adres.

Aanleg en onderhoud

Een eenmaal aangelegde tuin onderhouden we graag voor u. Zodat u zorgeloos kunt genieten van de fraaie vormen en kleuren. Raakt u toch uitgekeken op de tuin? Informeer dan eens naar onze aanpak voor tuinrenovatie. Een geheel nieuwe tuin met de bestaande beplanting: uw tuin oogt direct volwassen.

De mooiste tuinen zijn vaak het resultaat van vakwerk. Vakwerk waarvoor jaren is geleerd.

Hoveniersbedrijf de Passiebloem mag zichzelf vakbekwaam hovenier noemen, vanwege jarenlange ervaring en zeer tevreden klanten.
Wij stellen aan ons zelf strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service, garantie en natuurlijk betrouwbaarheid.

Wanneer u ervoor kiest om uw tuin door de groene handen van Hoveniersbedrijf de Passiebloem te laten verzorgen, bent u verzekerd van een plezierig en professioneel traject naar een prachtige tuin.


Bestratingen

Tevens verrichten wij bij de (her)aanleg van uw tuin de eventueel noodzakelijke riool werkzaamheden. Ook voor al uw trottoir- en wegbestrating, plaatsen van schuttingen en afvoer van hemelwater bent u bij ons aan het goede adres. Graag verlenen wij u medewerking bij het vaststellen van uw bestratingsplannen en adviseren bij de mogelijkheden hierbij.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vragen? 0166 60 64 60